Advertisement

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr : Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague.

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr : Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague.. Βασιλησ σπανουλησ, ενα παιδι που ονειρευτηκε να παιξει μπασκετ…». Όλο το κράτος στο κινητό: Ανακτήθηκε στις 29 φεβρουαρίου 2016. Σκηνές όπως εκείνο το τρίποντο που 'χάλασε' ακαριαία την τελευταία μπασκετική παράσταση του διαμαντίδη, έχουν αφήσει το σημάδι τους στη συλλογική μνήμη των 'πρασίνων'. Έχουν περάσει 14 χρόνια από την ημέρα που το σπουδαίο τρίποντο του δημήτρη διαμαντίδη στον ημιτελικό της εθνικής ελλάδας κόντρα στην γαλλία στο ευρωμπάσκετ της σερβίας.

Γιορτή στο σπίτι του βασίλη σπανούλη και της ολυμπίας χοψονίδου: Σε μια χώρα στην οποία τα περισσότερα πηγαίνουν στραβά, το επαγγελματικό μπάσκετ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Όλο το κράτος στο κινητό: Όχι πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη γείτονα χώρα. Σκηνές όπως εκείνο το τρίποντο που 'χάλασε' ακαριαία την τελευταία μπασκετική παράσταση του διαμαντίδη, έχουν αφήσει το σημάδι τους στη συλλογική μνήμη των 'πρασίνων'.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr from www.in.gr
''έτυχε να βρεθώ στη θέση αυτή και σούταρα απλά. Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague. Όχι πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη γείτονα χώρα. Απολαυστε μερικεσ απο τισ καλυτερεσ στιχμεσ του μητσαρα μασ με τον παναθηναικο!!!!rate, comment and subsc. Το χρυσό γκολ του ελ αραμπί μέσα από το γήπεδο (video). Σπανουλησ 'η διαμαντιδησ;» στο εξωτερικό λένε «διαμαντίδης και σπανούλης» (pics & vids). Ολοι στο σεφ για τη φιεστα! Το τρίποντο αυτό έχει μείνει στην ιστορία όχι μόνο λόγω της μεγάλης σημασίας του, αλλά και εξαιτίας της περιγραφής του βασίλη σκουντή (βαλ' το αγόρι μου).88 μετά το τέλος του αγώνα ο 3d δήλωσε ότι:

Για τις δύο στιγμές που ξεχωρίζει από την καριέρα του:

Και τίποτε άλλο να μην είχε προλάβει να κάνει ο βασίλης σπανούλης (1/3δίπ., 2/7τρίπ., 3/3β., 5ρ., 3ασ., 2λ. Ολοι στο σεφ για τη φιεστα! 2495 πόντοι (9 μέσο όρο). Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague. Ο ρικ πιτίνο θέλει τον σπανούλη στην εθνική. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σπανουλησ στο to10.gr. 03/06/2017 infobasket α2,βαγγελησ αλεξανδρησ,βασιλησ σπανουλησ,δημητρησ διαμαντιδησ,διαιτησια,εθνικη ομαδα,ηρακλησ. Το χρυσό γκολ του ελ αραμπί μέσα από το γήπεδο (video). Σπουδαίος ο αντετοκούνμπο (34/12/9), με 22.2% εκτέλεσαν τα ελάφια από το τρίποντο, 0/9 είχε ο. Σε 26:25), το τρίποντό του στην εκπνοή ήταν υπεραρκετό στον ολυμπιακό. 29 ηλεκτρική ουδετερότητα σπανουλησ +2 διαμαντιδησ +1 χατζηβρεττασ +1 βασιλοπουλοσ +2 παπαλουκασ +1 ντικουδησ +2 κακιουζησ +2 τσαρτσαρησ +4 παπαδοπουλοσ +4 μπουρουσησ +3 g g +1 διπλη αντικατασταση ηλεκτρική ουδετερότητα. Ανακτήθηκε στις 29 φεβρουαρίου 2016. Istorikh selfie sto sef spanoylhs.

''έτυχε να βρεθώ στη θέση αυτή και σούταρα απλά. Αφιερωμα στον αρχηγο μασ, τον δημητρη διαμαντιδη!!! Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σπανουλησ στο to10.gr. Έχουν περάσει 14 χρόνια από την ημέρα που το σπουδαίο τρίποντο του δημήτρη διαμαντίδη στον ημιτελικό της εθνικής ελλάδας κόντρα στην γαλλία στο ευρωμπάσκετ της σερβίας. Βασιλησ σπανουλησ, ενα παιδι που ονειρευτηκε να παιξει μπασκετ…».

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr from www.in.gr
Diamantidis' big 3point shot against barcelona 9 seconds before the end! Και τίποτε άλλο να μην είχε προλάβει να κάνει ο βασίλης σπανούλης (1/3δίπ., 2/7τρίπ., 3/3β., 5ρ., 3ασ., 2λ. Σκηνές όπως εκείνο το τρίποντο που 'χάλασε' ακαριαία την τελευταία μπασκετική παράσταση του διαμαντίδη, έχουν αφήσει το σημάδι τους στη συλλογική μνήμη των 'πρασίνων'. Σαδιστικό τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο 39΄ έδωσε τέλος στο. Το τρίποντο του σπανούλη εναντίον του διαμαντίδη μέσα από την εξέδρα (video). Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει αυτό που πιστεύει». 3630 πόντοι (13.4 μέσο όρο). Αφιερωμα στον αρχηγο μασ, τον δημητρη διαμαντιδη!!!

Ανακτήθηκε στις 29 φεβρουαρίου 2016.

Ανά 28.66 λεπτά συμμετοχής σε 278 αγώνες. Ευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την εμπειρία που έχει να είναι συμπαίκτης του σπανούλη και αντίπαλος του διαμαντίδη, τους οποίους χαρακτήρισε. Όλο το κράτος στο κινητό: Βασιλησ σπανουλησ, ενα παιδι που ονειρευτηκε να παιξει μπασκετ…». 03/06/2017 infobasket α2,βαγγελησ αλεξανδρησ,βασιλησ σπανουλησ,δημητρησ διαμαντιδησ,διαιτησια,εθνικη ομαδα,ηρακλησ. Έτσι θα αλλάξει η καθημερινότητά μας. Ο ρικ πιτίνο θέλει τον σπανούλη στην εθνική. Το χρυσό γκολ του ελ αραμπί μέσα από το γήπεδο (video). Ολοι στο σεφ για τη φιεστα! Γιορτή στο σπίτι του βασίλη σπανούλη και της ολυμπίας χοψονίδου: 29 ηλεκτρική ουδετερότητα σπανουλησ +2 διαμαντιδησ +1 χατζηβρεττασ +1 βασιλοπουλοσ +2 παπαλουκασ +1 ντικουδησ +2 κακιουζησ +2 τσαρτσαρησ +4 παπαδοπουλοσ +4 μπουρουσησ +3 g g +1 διπλη αντικατασταση ηλεκτρική ουδετερότητα. Όχι πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη γείτονα χώρα. Απολαυστε μερικεσ απο τισ καλυτερεσ στιχμεσ του μητσαρα μασ με τον παναθηναικο!!!!rate, comment and subsc.

Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σπανουλησ στο to10.gr. Αντί λοιπόν οι εικονιζόμενοι ηγέτες του παναθηναϊκούδημήτρης διαμαντίδης(με την μπάλα). Και τίποτε άλλο να μην είχε προλάβει να κάνει ο βασίλης σπανούλης (1/3δίπ., 2/7τρίπ., 3/3β., 5ρ., 3ασ., 2λ. Όχι πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη γείτονα χώρα. Σπανουλησ 'η διαμαντιδησ;» στο εξωτερικό λένε «διαμαντίδης και σπανούλης» (pics & vids).

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ...
Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ... from allstarbasket.gr
Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague. Έχουν περάσει 14 χρόνια από την ημέρα που το σπουδαίο τρίποντο του δημήτρη διαμαντίδη στον ημιτελικό της εθνικής ελλάδας κόντρα στην γαλλία στο ευρωμπάσκετ της σερβίας. ''έτυχε να βρεθώ στη θέση αυτή και σούταρα απλά. Σπουδαίος ο αντετοκούνμπο (34/12/9), με 22.2% εκτέλεσαν τα ελάφια από το τρίποντο, 0/9 είχε ο. Ο ρικ πιτίνο θέλει τον σπανούλη στην εθνική. Diamantidis' big 3point shot against barcelona 9 seconds before the end! Το τρίποντο αυτό έχει μείνει στην ιστορία όχι μόνο λόγω της μεγάλης σημασίας του, αλλά και εξαιτίας της περιγραφής του βασίλη σκουντή (βαλ' το αγόρι μου).88 μετά το τέλος του αγώνα ο 3d δήλωσε ότι: Κάποιες φορές με πλήγωνε αυτή η κουβέντα, αλλά από την άλλη λίγο το καταλάβαινα.

''έτυχε να βρεθώ στη θέση αυτή και σούταρα απλά.

Σαδιστικό τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο 39΄ έδωσε τέλος στο. Όχι πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη γείτονα χώρα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο στη μάλαγα όταν όλη η ομάδα του παναθηναϊκού δούλεψε στην εντέλεια τις εντολές του ζοτς και ο δημήτρης το ευρωπαϊκό στο βελιγράδι το 2005 έμελλε να βάλει το πιο ιστορικό τρίποντο. Τα λόγια είναι περιττά για τα τρομερά επιτεύγματα του επί σειρά αρχηγού του ολυμπιακού, του πρώην παίκτη του παναθηναϊκού και για χρόνια στρατιώτη της εθνικής. Το χρυσό γκολ του ελ αραμπί μέσα από το γήπεδο (video). Ευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την εμπειρία που έχει να είναι συμπαίκτης του σπανούλη και αντίπαλος του διαμαντίδη, τους οποίους χαρακτήρισε. Σε 26:25), το τρίποντό του στην εκπνοή ήταν υπεραρκετό στον ολυμπιακό. Σκηνές όπως εκείνο το τρίποντο που 'χάλασε' ακαριαία την τελευταία μπασκετική παράσταση του διαμαντίδη, έχουν αφήσει το σημάδι τους στη συλλογική μνήμη των 'πρασίνων'. Σε μια χώρα στην οποία τα περισσότερα πηγαίνουν στραβά, το επαγγελματικό μπάσκετ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Για τις δύο στιγμές που ξεχωρίζει από την καριέρα του: Έχουν περάσει 14 χρόνια από την ημέρα που το σπουδαίο τρίποντο του δημήτρη διαμαντίδη στον ημιτελικό της εθνικής ελλάδας κόντρα στην γαλλία στο ευρωμπάσκετ της σερβίας. Ο ρικ πιτίνο θέλει τον σπανούλη στην εθνική. 29 ηλεκτρική ουδετερότητα σπανουλησ +2 διαμαντιδησ +1 χατζηβρεττασ +1 βασιλοπουλοσ +2 παπαλουκασ +1 ντικουδησ +2 κακιουζησ +2 τσαρτσαρησ +4 παπαδοπουλοσ +4 μπουρουσησ +3 g g +1 διπλη αντικατασταση ηλεκτρική ουδετερότητα.

''έτυχε να βρεθώ στη θέση αυτή και σούταρα απλά σπανουλησ. Όχι πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη γείτονα χώρα.

Posting Komentar

0 Komentar